Thread Status:
Not open for further replies.
  1. So when i try to play hypixel it always does this starting today my friend from america doesnt get this glitch but all my friends in nz have this glitch to and its at the same time is it a nz glitch or something cause only me and my nz friends seem to have this problem nobody else i tried reinstalling java resetting my wifi i followed all the rules on ur how to fix java:io thing but it no work i think its a nz thing because all my friends dc at the same time with the same error they all live in nz to. someone please help we get disconnected from when we connect or sometimes we connect but 20 secs after u get dc upload_2019-9-14_14-48-42.png
    Edit:wow i didnt expect this thread to blow up so thanks guy but seems like we found the problem it is spark and anybody who lives in nz we just have to be patience and hopefully it will be fixed soon thanks guys :)
     

    Attached Files:

    #1
    Last edited: Sep 14, 2019
    • Like Like x 5
    • Creative Creative x 1
    • Hype Train Hype Train x 1
  2. Bruh exact same thing as me
    im in nz too
     
    #2
    • Like Like x 1
  3. same man it actual sucks I haven't done anything like change the router and I normally get 290-300 which isn't great but now I am getting 350+ and I can't play at all
     

    Attached Files:

    #3
  4. Happening with me to
     
    #4
  5. Shreader

    Shreader New Member

    Enderdragon2014
    Messages:
    15
    Happening to me too, also from NZ
    Edit: Only happening on Hypixel, I'm able to join and sustain a connection on other servers.
     
    #5
    Last edited: Sep 13, 2019
    • Like Like x 2
  6. @Shreader same but are you able to play now? If so what did u do
     
    #6
  7. Try restarting your internet?
     
    #7
  8. BigJiggy

    BigJiggy Member

    BigJiggy
    Messages:
    111
    ME TO, im from new zealand as well
     
    #8
  9. BigJiggy

    BigJiggy Member

    BigJiggy
    Messages:
    111
    doesnt work.
    its like new zealand wide i think!
     
    #9
  10. BigJiggy

    BigJiggy Member

    BigJiggy
    Messages:
    111
    is using a vpn against TOS , i wanna c if i use a vpn if i can play but i dont wanna get banned
     
    #10
  11. You could get banned for security issues. It's basically a use at your own risk.
     
    #11
    • Like Like x 1
  12. Same thing as me i live in NZ too Anyone solved it yet ?
     
    #12
    • Like Like x 1
  13. BigJiggy

    BigJiggy Member

    BigJiggy
    Messages:
    111
    ok im just going to wait for fix cause i dont wanna take that risk!
     
    #13
  14. NZ gang we gotta solve this
     
    #14
    • Like Like x 4
    • Agree Agree x 1
  15. BigJiggy

    BigJiggy Member

    BigJiggy
    Messages:
    111
    oath. i contacted spark, they said "get in touch with the help desk lmao" so we needa try get some admins up in the boi
     
    #15
  16. BigJiggy

    BigJiggy Member

    BigJiggy
    Messages:
    111
    Ok gang, ive narrowed it down, only ppl with Spark/telecom ISP providers are getting this issue so it might resolve its self but i am not sure! so if you from new zealand and use spark, respond with thumbs up or smthing if u are getting disconnected
     
    #16
    • Like Like x 12
    • Useful Useful x 1
  17. bruv I use spark what a SCAMMMMMMMMMMM
     
    #17
  18. BigJiggy

    BigJiggy Member

    BigJiggy
    Messages:
    111
    ikr lmao
     
    #18
  19. Shreader

    Shreader New Member

    Enderdragon2014
    Messages:
    15
    Yea I use Spark, seems like only a Modem problem as people have been able to play using cellphone data. I don't understand if this is Hypixel itself having an issue with connecting with Spark or if Spark is having issues with US servers all together.
     
    #19
  20. I did a speed test and these were my results
    PING ms
    2
    DOWNLOAD Mbps
    103.00

    UPLOAD Mbps
    23.22

    so probably hypixel?
     
    #20
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page